Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019
x

ΠΥΛΑΙΑ-ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΔΑΘΕΣΣ

Ο υποψήφιος δήμαρχος ενημερώθηκε από τον κ. Μπακούρα για την εξέλιξη των εργασιών επέκτασης του δικτύου και το πρόγραμμα επέκτασης των ετών 2019-2023.

Τα θέματα των επεκτάσεων του δικτύου Φυσικού Αερίου στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχε ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Αλλαγής», υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Γιώργος Αντωνόπουλος, με τον Γενικό Διευθυντή της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας (ΕΔΑ), Λεωνίδα Μπακούρα.

Ο κ. Αντωνόπουλος,  ο οποίος είχε διατελέσει Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης, τα έτη 2016-2018, κατά τα οποία αποφασίστηκαν οι επεκτάσεις του δικτύου φυσικού αερίου στο Φίλυρο και στον Χορτιάτη, αφού εκθείασε τον κ. Μπακούρα λέγοντας πως έχει προσφέρει τα μάλα για την ανάπτυξη του αερίου στον Νομό ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών επέκτασης του δικτύου, καθώς και για το πρόγραμμα επέκτασης των ετών 2019-2023, το οποίο έχει κατατεθεί προς έγκριση στη ΡΑΕ.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη μετέφερε στον γενικό διευθυντή της ΕΔΑ Θεσσαλονίκης -Θεσσαλίας το ενδιαφέρον των κατοίκων των περιοχών του δήμου που δεν έχουν ακόμη συνδεθεί με το φυσικό αέριο για τον χρόνο κατά τον οποίο αυτό θα είναι εφικτό. Ζήτησε την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ικανοποίηση των αιτημάτων των πολιτών και την μέριμνα από την πλευρά της ΕΔΑ για την επέκταση του δικτύου σε όλες τις γειτονιές όλων των δημοτικών ενοτήτων. 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ