Skip to main content

Πηλείδης για Μαλαματίνα: Εμβληματικό προϊόν, δεν το εξαφανίζει κανείς

«Μπορεί να χάσει το κοινό του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν πρέπει να τιμωρεί κάποιος τα προϊόντα με τέτοιο τρόπο», ανέφερε ο γνωστός επικοινωνιολόγος.

Για το θέμα της κίνησης της «Μαλαματίνα» να δώσει χορηγία στον Άρη μίλησε στον ρ/σ «Metropolis», ο γνωστός επικοινωνιολόγος Περικλής Πηλείδης, τονίζοντας ότι μπορεί να χάσει το κοινό του ΠΑΟΚ ωστόσο συμπλήρωσε ότι «πρόκειται για ένα εμβληματικό προϊόν και δεν μπορεί κανείς να το εξαφανίσει».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Πηλείδης:

«Ο ΠΑΟΚ έχει και το γνωστό... "Τούμπα Libre". Η Μαλαματίνα ήταν το βασικό ποτό. Υπάρχουν δύο πλευρές. Η επιχείρηση δεν μπορεί να πάθει ζημιά όταν έχει τόσα καταστήματα στην Ελλάδα και τώρα θα αποκτήσει και το κοινό του Άρη.

Μπορεί βέβαια να χάσει το κοινό του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, δεν πρέπει να τιμωρεί κάποιος τα προϊόντα με τέτοιο τρόπο. Είναι και λίγο διασκεδαστικό. Είναι μια απόφαση που δίνει νέο κοινό αλλά δεν μπορεί να ανατρέψει τις πωλήσεις ανά την Ελλάδα. Θα χάσει ένα κοινό.

Έκανε θόρυβο αλλά με το κοινό του ΠΑΟΚ πρέπει να είσαι προσεκτικός. Ωστόσο, εάν ήμουν εγώ θα τους συμβούλευα να μην το κάνουν. Θεωρητικά μπορεί να γίνει αλλά πρακτικά κάποιος μπορεί να σε τιμωρήσει.

Ωστόσο, πρόκειται για ένα εμβληματικό προϊόν και δεν μπορεί κανείς να το εξαφανίσει».