Skip to main content

Πιλότος F16 από τη Θεσσαλονίκη:Γονατίζουμε μόνο στους νεκρούς μας(vid)

Μεγάλη συγκίνηση από τον πιλότο του μαχητικού αεροσκάφου F16 της Ομάδας ΖΕΥΣ εν μέσω της επίδειξης που πραγματοποίησε στη Θεσσαλονίκη

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο πιλότος του μαχητικού αεροσκάφους ΖΕΥΣ Δημήτρης Βολακάκης από το cockpit του F16 κατά την επίδειξη μετά την στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης.

«Τούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. Χρόνια Πολλά Θεσσαλονίκη, χρόνια πολλά Μακεδονία, χρόνια πολλά Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Βολακάκης, ενώ ακολούθησε ο εθνικός μας ύμνος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος είχε επικοινωνία με τον πιλότο του μαχητικού F-16, της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων «Ζευς».

«Κύριε Επισμηναγέ, ο ελληνικός λαός είναι υπερήφανος για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας και ειδικότερα για την Πολεμική μας Αεροπορία. Αποδεικνύετε καθημερινά ότι τα φτερά του αεροσκάφους σας είναι προέκταση της ψυχής σας, προέκταση της ψυχής του λαού μας του Έθνους μας. Η Υπέρμαχος Στρατηγός να σας προστατεύει και να σας δυναμώνει», είπε ο κ. Παυλόπουλος.