Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020
x

ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΣΕ 4 ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Τα άτομα καταδικάστηκαν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης για τα όσα εκτυλίχθηκαν κατά τον αγώνα κυπέλλου, τον Μάρτιο του 2016, στην Τούμπα.

Τέσσερα άτομα καταδικάστηκαν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης με την κατηγορία ότι συμμετείχαν σε επεισόδια που είχαν σημειωθεί στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, το Μάρτιο του 2016, στην Τούμπα.

Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε διακοπεί -αρχικά πριν το 90' λόγω ρίψης φωτοβολίδων μετά την αποβολή του Ρόμπερτ Μακ και τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ των «ασπρόμαυρων»- και έπειτα οριστικά μετά από ντου οπαδών των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, το δικαστήριο, κατόπιν αναγνώρισης ελαφρυντικών περιστάσεων, τους καταδίκασε, κατά περίπτωση, με συνολικές φυλακίσεις 24 και 30 μηνών, ποινές που ανεστάλησαν επί τριετία. Επιπλέον, εις βάρος τους επιβλήθηκαν παρεπόμενες ποινές που αφορούν στα εξής: Απαγόρευση παρακολούθησης αθλητικών εκδηλώσεων για τέσσερα χρόνια και κατά το ίδιο χρονικό διάστημα εμφάνιση και παραμονή σε αστυνομικό τμήμα κάθε φορά που αγωνίζεται η ποδοσφαιρική ομάδα του «Δικεφάλου».

Στο εδώλιο κάθισαν τέσσερις νεαροί άνδρες, ηλικίας σήμερα 21 έως 28 ετών, που κατέστησαν κατηγορούμενοι ύστερα από αξιοποίηση υλικού από τις κάμερες ασφαλείας που διαθέτει το γήπεδο της Τούμπας. Οι ίδιοι στις απολογίες τους αρνήθηκαν τις εις βάρος τους αποδιδόμενες πράξεις.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ