Skip to main content

Ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από την ΠΑΕ Αρης λόγω Τσαγκαλίδη!

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε την ποινή, λόγω μη πληρωμής τροφείων από τους κιτρινόμαυρους στον Ηρακλή Πτολεμαΐδας για τον παίκτη.

Σε νέα περιπέτεια, η οποία όμως όπως φαίνεται δεν θα διαρκέσει πολύ, μπήκε η ΠΑΕ Αρης μετά την χθεσινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ να της επιβάλει ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών, λόγω μη πληρωμής τροφείων για τον Παναγιώτη Τσαγκαλίδη, στον Ηρακλή Πτολεμαΐδας.

Ο Αρης και η πρώτη ομάδα του νεαρού αμυντικού τον περασμένο Σεπτέμβριο είχαν έρθει σε διακανονισμό του χρέους, το οποίο συμφωνήθηκε στις 20.000 ευρώ. Το χρέος σύμφωνα με το συμφωνητικό θα εξοφλούνταν σε δύο δόσεις. Παρά την υπογραφή συμφωνητικού η ΠΑΕ Αρης ήταν ασυνεπής με αποτέλεσμα ο Ηρακλής Πτολεμαΐδας να δώσει εντολή στον νομικό Αλέξη Αδαμίδη να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Η προσφυγή κατατέθηκε και το Διαιτητικό αποφάσισε τον περασμένο Νοέμβριο ότι η ΠΑΕ Αρης θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 32.000 ευρώ μέχρι 30/11. Ο Θόδωρος Καρυπίδης αδιαφόρησε με αποτέλεσμα να υπάρξει νέα προσφυγή της ομάδας της Πτολεμαΐδας στο Διαιτητικό το οποίο έδωσε στους «κίτρινους» νέα διορία αποπληρωμής του χρέους με την απειλή εφαρμογής του νόμου που ορίζει την αφαίρεση 3 βαθμών. Τελικώς ο Αρης πλήρωσε την περασμένη Πέμπτη χωρίς όμως να καταβάλει έξοδα χαρτοσήμων περίπου 400 ευρώ, με αποτέλεσμα σήμερα το Διαιτητικό να αποφασίσει την αφαίρεση των 3 βαθμών.

Το θέμα, όπως γίνεται αντιληπτό, θα λήξει στο τριήμερο που δίνει το δικαίωμα ο νόμος στον Αρη να πληρώσει τη χρηματική διαφορά που έχει προκύψει, προκειμένου να μην ισχύσει η ποινή.

Πηγή: Metrosport