Skip to main content

Ποινή αργίας στον πρώην δήμαρχο Νάουσας για πειθαρχικό παράπτωμα

Ο πρώην δήμαρχος είπε ότι δεν έχει ενημερωθεί σχετικά και πως δεν έχει στα χέρια του το έγγραφο του ΣτΕ για να βγάλει σχετική ανακοίνωση.

Ποινή αργίας  20 ημερών για πειθαρχικό παράπτωμα επιβλήθηκε στον πρώην δήμαρχο Νάουσας Νίκο Κουτσογιάννη με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, καθώς απορρίφθηκε η προσφυγή του επί της απόφασης στο Συμβούλιο Επικρατείας.

Όπως αναφέρει η «Φωνή Ναούσης», στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας ο νυν δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας είπε ότι είναι η δεύτερη φορά μιας τέτοιας απόφασης μέσα σε λίγο διάστημα, καθώς υπήρξε ανάλογη απόφαση για τον Νίκο Κουτσογιάννη όσο είναι δημοτικός σύμβουλος και επειδή όπως είπε ακούγονται πολλά με κάποιους να κατηγορούν το Δήμο για συγκάλυψη, ζήτησε από τον πρώην δήμαρχο να κάνει μια ενημέρωση για του τι πρόκειται. «Δεν είναι προσωπικά δεδομένα. Οφείλουμε να γνωρίζουμε τι αφορούν. Δεν πρέπει να μένουν σύννεφα πάνω από το κεφάλι κανενός. Το οφείλουν στον εαυτό τους, στη θέση τους και στην κοινωνία».

Ο πρώην δήμαρχος είπε ότι δεν έχει ενημερωθεί σχετικά , ότι δεν έχει στα χέρια του το έγγραφο του ΣτΕ και πώς όταν θα το έχει, θα βγάλει σχετική ανακοίνωση.