Skip to main content

Πιο αυστηρά μέτρα για Καστοριά και δήμο Βοΐου ζητά η Περιφέρεια

Το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε να ληφθούν πιο αποτελεσματικά μέτρα ως προς τον περιορισμό μετακίνησης στην ΠΕ Καστοριάς και στον δήμο Βοΐου.

Την αυστηροποίηση των περιοριστικών μέτρων στην Καστοριά και τον δήμο Βοΐου θα προτείνει στην κυβέρνηση ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης, κατόπιν σχετικής απόφασης που έλαβε κατά τη χθεσινή, έκτακτη συνεδρίαση, μέσω διαδικτύου, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε ακόμη να ληφθούν πιο αποτελεσματικά μέτρα ως προς τον περιορισμό μετακίνησης στην ΠΕ Καστοριάς και στον δήμο Βοΐου, ο περιφερειάρχης να εισηγηθεί στην κυβέρνηση τις περιοχές που οι δήμαρχοι θα προτείνουν ότι πρέπει να τεθούν σε καθεστώς καραντίνας, ενώ έπειτα από αίτημα του Δήμου Εορδαίας, το συμβούλιο αποφάσισε να προτείνει στην κυβέρνηση την αναστολή για 15 ημέρες των εργασιών κατασκευής στο εργοτάξιο της μονάδας «Πτολεμαΐδα 5», όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Για το ίδιο θέμα (σ.σ. της μονάδας «Πτολεμαΐδα 5») έχει στείλει ήδη από χθες επιστολή στον εισαγγελέα Κοζάνης ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας Τάσος Τσιλφίδης.