Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ CIES Ο ΧΑΡΙ ΚΕΙΝ (VIDEO)

H αξία του διεθνή Άγγλου επιθετικού της Τότεναμ ανέρχεται τώρα σε 201,2 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με την άποψη του διεθνούς Κέντρου Αθλητικών Σπουδών

Ο Χάρι Κέιν είναι ο πιο ακριβός παίκτης παγκοσμίως από άποψη προοπτικής μετεγγραφής σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του CIES.

Μετά τη νέα του εξαιρετική χρονιά, η αξία του διεθνή Άγγλου επιθετικού της Τότεναμ ανέρχεται τώρα σε 201,2 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με την άποψη του διεθνούς Κέντρου Αθλητικών Σπουδών, που βρίσκεται στην Ελβετία και δημιουργήθηκε το 1995 ως κοινοπραξία της FIFA με το Πανεπιστήμιο του Νοσατέλ. 

Έτσι ξεπερνά δύο παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν, τον Νεϊμάρ (197,5 εκατ. ευρώ) και Κιλιάν Μπαπέ (186,5 εκατ. ευρώ). Πίσω τους, στην τέταρτη θέση είναι ο Λιονέλ Μέσι με 184,2 εκατ. ευρώ.

Στις πρώτες δέκα θέσεις είναι παίκτες από έξι χώρες: Αγγλία (Κέιν και Άλι), Βέλγιο (Ντε Μπρόϊνε και Λουκάκου), Αργεντινή (Μέσι και Ντιμπάλα), Γαλλία (Μπαπέ και Γκριεζμάν), Βραζιλία (Νεϊμάρ) και Αίγυπτος (Σαλάχ).

Με 16 παίκτες, η Γαλλία είναι η πιο αντιπροσωπευόμενη χώρα στην σχετική λίστα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο (24ος, 103,4 εκατ. ευρώ) είναι ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής, ενώ ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα (73ος, 67,5  εκατ. ευρώ) είναι ο νεότερος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ