Skip to main content

Ποιος είναι βουλευτής που του ανήκει η Porsche στο πάρκινγκ της Βουλής

Xαμός στα social media μετά την ανάρτηση της εικόνας που απαθανατίζει μια Porsche στο πάρκινγκ της Βουλής από τον δημοσιογράφο Νίκο Χασαπόπουλο.

Κάτοχος της Porsche, που ήταν παρκαρισμένη στο πάρκινγκ της Βουλής, όπως αποκαλύφθηκε είναι ο βουλευτής της 'Ενωσης Κεντρώων από την περιφέρεια Αττικής, Δημήτρης Καβαδέλλας.

Ο Δημήτρης Καβαδέλλας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25 Αυγούστου 1957 και κατάγεται από προσφυγική οικογένεια Βενιζελικών από τη Σμύρνη.

Όπως εξήγησε ο κ. Καβαδέλλας μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, “Tatiana Live”, στο “Epsilon”, πρόκειται για ένα παλιό μοντέλο αυτοκινήτου, το οποίο έχει βάλει προς πώληση.

“Μου χρώσταγε κάποιος 3.500 ευρώ, το υπολογίσαμε για 7.000, δηλαδή για να μην χάσω τα χρήματα αυτά ανέλαβα εγώ να το πάρω και να κάνω την πώληση. Πλην, όμως, επειδή δεν πωλείται 7.000 το έβαλα μετά 6.000, πάλι τίποτα και τώρα το έβαλα 5.900 και περιμένω μήπως χτυπήσει το τηλέφωνο...”.

Ο κ. Καβαδέλλας είναι αρχιτέκτονας, με σπουδές στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα σε Νάπολη-Μιλάνο, ενώ όπως αναφέρει στο βιογραφικό του, από μικρό παιδί ενεπλάκη σε αγώνες για Δημοκρατία και Ελευθερία, ενώ συνελήφθη αμέσως μετά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Από το 1992 βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του αγωνισή και Προέδρου της 'Ενωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη. Μάλιστα σε προηγούμενες εκλογές υπήρξε υποψήφιος στη Β' Αθήνας, όμως τώρα τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην περιφέρεια Αττικής.

Υπενθυμίζεται πως μετά την ανάρτηση της εικόνας που απαθανατίζει μια Porsche στο πάρκινγκ της Βουλής από τον δημοσιογράφο Νίκο Χασαπόπουλο, έγινε χαμός στα social media με τον κόσμο ν' αναζητά τον κάτοχο του πανάκριβου οχήματος.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος, με ανάρτηση του στο Facebook, σχολίασε:

«Μεγαλεία! Μια Porsche παρκαρισμένη στο parking βουλευτών της Βουλής. Η Porsche ανήκει σε βουλευτή ο οποίος μάλιστα κυκλοφορεί με ανοιχτή την οροφή ακόμη και όταν βρέχει για να κάνει επίδειξη πλούτου και χλιδής. Και μετά γκρινιάζουν όταν γίνεται λόγος για μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης».