Skip to main content

Ποιος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στηρίζει τον Σάββα Χαλιαμπάλια

Ο παλιός άσσος του ποδοσφαίρου αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό του ανιψιού του Σάββα όταν του ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ασχοληθεί με τα κοινά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σάββας Χαλιαμπάλιας συναντήθηκε με τον θείο του, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή και της Εθνικής Ελλάδος Ζαχαρία Χαλιαμπάλια ο οποίος κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «γίνεται, μπορούμε».

Ο παλιός άσσος του ποδοσφαίρου, από την πρώτη στιγμή, αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό του ανιψιού του Σάββα όταν ο τελευταίος του ανακοίνωσε την πρόθεση του να ασχοληθεί με τα κοινά και να διεκδικήσει τη θέση του δημάρχου Θεσσαλονίκης. Κατά τη συνάντηση των δύο ανδρών, η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από τις ένδοξες στιγμές του Ζαχαρία Χαλιαμπάλια ο οποίος τερμάτισε την επιτυχημένη ποδοσφαιρική του καριέρα στα μέσα της δεκαετίας του 1970.

Ο 72χρονος θείος έδωσε την ευχή του στον 56χρονο ανιψιό του, για το νέο του εγχείρημα και την ενασχόληση του με την πολιτική, επισημαίνοντας ότι τα χαρακτηριστικά της οικογένειας Χαλιαμπάλια είναι «η αντρίκεια συμπεριφορά και το θάρρος» από το οποίο διακατέχονται όλα τα μέλη της.