Skip to main content

Πυρά Γαβότση σε ανθυποψήφιους: Τάζουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου βάλλει κατά μερίδας ανθυποψηφίων του προτείνοντας τους μάλιστα να «μάθουν πρώτα που βρίσκονται τα χωριά του δήμου».

Πυρά κατά ανθυποψηφίων του για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου και εκ νέου υποψήφιος, Αστέριος Γαβότσης, επισημαίνοντας πως υπόσχονται έργα χωρίς να εξετάζουν αν μπορούν να υλοποιηθούν.

«Καμία επαφή με την πραγματικότητα της αυτοδιοίκησης και την καθημερινή διαχείριση ενός δήμου δεν έχουν οι περισσότεροι υποψήφιοι για τον δήμο Ωραιοκάστρου, οι οποίοι τάζουν ό,τι τους "κατέβει στο κεφάλι" χωρίς καν να γνωρίζουν εάν υπάρχει η δυνατότητα υλοποίησης των όσων ανερυθρίαστα υπόσχονται στους δημότες» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γαβότσης και προσθέτει:

«Έργα, δράσεις και παρεμβάσεις αραδιάζονται στον προεκλογικό διάλογο και σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι προσπαθούν να υπερθεματίσουν, ενώ την ίδια στιγμή δεν έχουν ιδέα εάν όλα αυτά για τα οποία τάχα δεσμεύονται, μπορούν να γίνουν πράξη».

Επιπλέον, τονίζει πως «την ίδια στιγμή ασκούν κριτική και κατηγορούν την σημερινή Δημοτική Αρχή, για τα όσα έπραξε, αναγνωρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς πως η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου παράγει σημαντικό έργο».

«Ας μάθουν πρώτα οι υποψήφιοι για τον Δήμο Ωραιοκάστρου που βρίσκονται τα χωριά του δήμου, που θέλουν να διοικήσουν και μετά ας ανακοινώνουν υποσχέσεις για έργα, τα οποία θα μείνουν μόνο στα προεκλογικά τους φυλλάδια» υπογραμμίζει ο δήμαρχος και καταλήγει:

«Οι υποδομές και τα έργα δεν γίνονται στα "λόγια" και στις κούφιες υποσχέσεις, αλλά χρειάζονται δουλειά, επιμονή και υπομονή για να καρποφορήσουν».