Skip to main content

Πυρά Υψηλάντη σε Βασιλειάδη: Κοροϊδεύει τον Ηρακλή εδώ και 12 μήνες!

Το πρώην στέλεχος των «κυανολεύκων» δήλωσε πως είναι παράσημο για τον σύλλογο «να του επιτίθενται άνθρωποι όπως ο Μπέος».

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή, τον Αχιλλέα Μπέο και τον Γιώργο Βασιλειάδη αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Νίκος Υψηλάντης.

Το πρώην στέλεχος του «Γηραιού» απάντησε τον δήμαρχο Βόλου και τη χθεσινή επίθεση που εξαπέλυσε κατά των οργανωμένων οπαδών των «κυανολεύκων» στρέφοντας τα βέλη του εναντίον της Πολιτείας και του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, τον οποίο κατηγόρησε πως επί 12 μήνες, όπως είπε, κοροϊδεύει τον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Υψηλάντης:

Για τις δηλώσεις Μπέου κατά της «Αυτόνομης»: «Ο Ηρακλής και μεγάλο μέρος του κόσμου του θέλει να έχει ως παράσημο να του επιτίθενται άνθρωποι σαν τον κ. Μπέο. Μπράβο στον κόσμο για την πλειοψηφία που του έδωσε. Καλύτερα όμως να μιλάει για τα θέματα που γνωρίζει. Κάποτε πρέπει να τελειώσει η καραμέλα των άσχετων ότι δήθεν ο κόσμος του Ηρακλή έδιωξε τον Μυτιληναίο. Ήμουν στα χίλια άτομα που πήγαμε στο Μακεδονία Παλάς και του ζητούσαμε να μην φύγει. Σε μια εποχή που δεν υπήρχε καν η ''Αυτόνομη'' που κατηγορεί».

Για την παρούσα κατάσταση στον Ηρακλή και τα σενάρια περί εξαγοράς ΑΦΜ: «Πιστεύω ότι αυτή η διοίκηση ούτε το ΑΦΜ του Βόλου μπορεί να πάρει, ούτε άλλο ΑΦΜ ούτε να καθαρίσει αυτό που έχει στην κατοχή της. Εκνευρίστηκα πολύ που κατόπιν εορτής θυμήθηκαν να επιτεθούν στην Πολιτεία που επί έναν χρόνο μας ξεφτιλίζει με αυτόν τον αστείο τύπο με το μούσι που έχει λύσει τα προβλήματα όλων των ομάδων που τον ενδιαφέρουν εκτός από τον Ηρακλή. Θυμήθηκαν χθες να βγάλουν ανακοίνωση εναντίον του αστείου που τον αφήνουν επί 10 μήνες να κοροϊδεύει τον κόσμο του Ηρακλή. Μακάρι να βγω ψεύτης και για πρώτη φορά μετά από 12 μήνες η διοίκηση να έχει σχέδιο. Από τη στιγμή που ο κ. Παπαδόπουλος από το πρώτο εξάμηνο μπαίνει στη λογική δεν με βοηθά ο κόσμος, εγώ δεν πιστεύω ότι μπορεί να περπατήσει».