Skip to main content

Πυρά ΚΚΕ κατά του Λαγού για τις απειλές στην Κανέλλη

Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ καταγγέλλει την «τραμπούκικη συμπεριφορά του υπόδικου βουλευτή της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής».

Πυρά εναντίον του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού εξαπέλυσε το Κομμουνιστικό Κόμμα, με αφορμή τις απειλές του κατά της βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη.

«Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ καταγγέλλει την τραμπούκικη συμπεριφορά του υπόδικου βουλευτή της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, για τις απειλές που εκτόξευσε σήμερα κατά Λιάνας Κανέλλη για την παρουσία της ως μάρτυρα στη δίκη της Χρυσής Αυγής», σημείωσε σε ανακοίνωσή του ο Περισσός.

Παράλληλε, κατήγγειλε τη στάση της προέδρου της Βουλής, στην οποία καταλογίζει ότι έδωσε κάλυψη σε αυτή τη συμπεριφορά, καθώς αρνήθηκε η διάσκεψη των προέδρων να συζητήσει και να καταδικάσει  το συγκεκριμένο περιστατικό, «παραπέμποντάς το στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής», όπως ανέφερε το ΚΚΕ.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα επεσήμανε ότι οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ στη διάσκεψη των προέδρων κατήγγειλαν το γεγονός και αποχώρησαν από τη συνεδρίαση.

«Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που η πρόεδρος της βουλής καλύπτει και εξωραΐζει την ΧΑ, η κυβέρνηση και η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να πάρουν θέση για το συγκεκριμένο περιστατικό», κατέληξε το ΚΚΕ.