Skip to main content

Πυρά Μπαχτσελί: Οι Ελληνες τρίζουν τα δόντια - Εμείς τα ξεριζώνουμε

Μιλώντας στην ΚΟ του κόμματός του, επιτέθηκε εκ νέου στους Έλληνες πολιτικούς και συγκεκριμένα στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Συνεχίζει τις προκλητικές του δηλώσεις κατά των Ελλήνων πολιτικών ο επικεφαλής του τουρκικού Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, (MHP) Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Μιλώντας στην ΚΟ του κόμματός του, επιτέθηκε εκ νέου στους Έλληνες πολιτικούς και συγκεκριμένα στον Πάνο Καμμένο.

«Ξέχασε τις σημαίες που τους καταδίωκαν και τους έριξαν στη θάλασσα. Αν το θέλουν θα επαναλάβουμε την ιστορία. Για εμάς είναι παιχνιδάκι. Αν χρειαστεί μπορούμε να τους διώξουμε ξανά στη θάλασσα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Μπαχτσελί αναφερόμενος στον υπουργό Πάνο Καμμένος σημείωσε: «Εχει επηρεαστεί από την ελληνική μυθολογία, θέλει να γίνει Ποσειδώνας. Αν έχει κρίση υστερίας, να μπει σε κλινική».

Και συνέχισε τις δηλώσεις του: «Οι πρόγονοι των Ελλήνων πλήρωσαν το τίμημα για την εχθρότητα απέναντι στους Τούρκους και έλαβαν απάντηση στο πεδίο μαχών. Η Ελλάδα είναι μία χώρα που δεν είναι μεγαλύτερη από το Ικόνιο. Οι ανεύθυνοι πολιτικοί τους τρίζουν τα δόντια. Εμεις αν χρειαστεί, ξέρουμε να ξεριζώσουμε και να σπάσουμε αυτά τα δόντια».