Skip to main content

Πυρά Μπέου στην «Αυτόνομη Θύρα 10»: Κατέστρεψε τον Ηρακλή!

Ο δήμαρχος Βόλου μίλησε για το ενδιαφέρον του Ηρακλή σχετικά με το ΑΦΜ του ΝΠΣ ενώ εξαπέλυσε βολές κατά των οργανωμένων οπαδών του «Γηραιού».

Για το ενδιαφέρον του Ηρακλή σχετικά με το ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Αχιλλέας Μπέος εξαπολύοντας βολές κατά των οργανωμένων οπαδών του «Γηραιού».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος Βόλου:

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Είναι νέος άνθρωπος με αρκετά προσόντα, αξιόλογος και το παλεύει. Κουμαντάρει ένα μεγάλο καράβι, τον Άρη, που έχει μεγάλες απαιτήσεις και δύσκολο κόσμο. Ο Άρης είναι μια ομάδα που δεν μπορεί να είναι στη μετριότητα. Για πρώτη χρονιά στη Super League τα κατάφερε καλά. Βγήκε Ευρώπη, έκανε καλές επιλογές. Ο Άρης πρέπει να είναι δυνατός για το καλό του ελληνικού πρωταθλήματος».

Για το ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου και το ενδιαφέρον του Ηρακλή: «Βγήκε κανείς υπεύθυνος από την ομάδα του Βόλου και είπε ότι πωλείται η ομάδα; Αλλά ακόμη και αν πωλείται, δεν μπορεί να φύγει από την πόλη. Άρα γιατί να αγοράσουν το ΑΦΜ, να πάει πού; Στον Ηρακλή; Να το διαχειριστεί ποιος; Ήρθαν Καναδοί, Αυστραλοί κλπ. Οι ομάδες δεν διοικούνται έτσι, χτίζονται. Και χτίζονται με δύο τόξα. Το ένα είναι το διοικητικό και το άλλο οι φίλαθλοι. Αν οι φίλαθλοι του Ηρακλή είδαν την ομάδα ως μοχλό πίεσης για πολιτικά ή άλλα δικά τους θέματα, λυπάμαι πολύ. Για να πάει μπροστά ο Ηρακλής, του οποίου η θέση είναι στη Super League, οι φίλαθλοι πρέπει να είναι στον τομέα τους και να υπάρχει διοικητική υγεία. Πήγα σε έναν αγώνα Ηρακλής-Βόλος και ήταν δεν ήταν 500 άτομα μέσα στο γήπεδο. Η ''Αυτόνομη Θύρα 10'' κατέστρεψε τον Ηρακλή. Έδιωξε τον Ρέμο, ο οποίος πληρώνει ακόμη. 50 χιλιάδες το μήνα, 120 δόσεις. Έκανε και λάθη, όμως, ποιος είπε ότι οι παράγοντες δεν κάνουν λάθη; Τι είναι ο παράγοντας; Να βάζει εκατομμύρια και να του βρίζουν την οικογένεια; Τον συγχωρεμένο τον Θεοδωρίδη, τον Μυτιληναίο; Δεν τους έδιωξαν αυτούς; Ο άλλος από τον Καναδά έβαλε έστω 5-10 ευρώ. Αυτοί πόσα χρήματα έβαλαν; Να μας πουν. Οι άνθρωποι που έχουν δυναμική γιατί να έρθουν να μπλέξουν με αυτούς; Ούτε εισιτήριο δεν πληρώνουν».