Skip to main content

Πυρά Μπουτάρη κατά τεσσάρων για το μπλόκο στην πλατεία Ελευθερίας

Ας μας εξηγήσουν γιατί όταν είχαν θέσεις και αξιώματα ως μέλη της διοίκησης του δήμου συμφωνούσαν και τώρα άλλαξαν γνώμη, σχολίασε ο δήμαρχος.

Κριτική σε βάρος των δημοτικών συμβούλων κ. Ζέρβα, Κουράκη, Αβραμόπουλου και Αρβανίτη έκανε με ανάρτησή του στο Twitter ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σχετικά με την καταψήφιση της κανονιστικής απόφασης για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο του έργου για την βιοκλιματική αναβάθμιση της Πλατείας Ελευθερίας (δείτε εδώ και εδώ).

«Συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι προερχόμενοι από την "Πρωτοβουλία" και αποστασιοποιημένοι εδώ και καιρό για προσωπικούς λόγους καταψήφισαν χθες τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε ο,τι αφορά την ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας», έγραψε ο δήμαρχος στον προσωπικό του λογαριασμό.

«Ας μας εξηγήσουν οι κκ. Ζέρβας, Κουράκης, Αβραμόπουλος και Αρβανίτης γιατί όταν είχαν θέσεις και αξιώματα ως μέλη της διοίκησης του δήμου συμφωνούσαν και τώρα άλλαξαν γνώμη. Πάγια θέση της παράταξης μας είναι η απόδοση δημοσιων χωρών στους πολίτες», πρόσθεσε ο δήμαρχος και κατέληξε:

«Η ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας από ένα "ψυχρό" & "άψυχο" πάρκινγκ σε έναν τεράστιο χώρο πρασίνου και μνήμης είναι μια υποχρέωση μας προς την πόλη και ένα έργο ιστορικής σημασίας».