Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019
x

ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Η δήλωση της Τομεάρχη Τουρισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης, Κατερίνας Νοτοπούλου για το θέμα της Σαμοθράκης.

Τα πυρά της κατά της κυβέρνησης για το θέμα της Σαμοθράκης εξαπέλυσε η τομεάρχης Τουρισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Σε δήλωσή της κάνει λόγο για ημίμετρα της κυβέρνησης για τους ανθρώπους του νησιού που είναι σε απόγνωση.

Όπως αναφέρει η κ. Νοτοπούλου, δεν υπάρχει «καμία πρόβλεψη για την αντίστροφη του αρνητικού κλίματος και της αρνητικής δημοσιότητας για την χώρα μας».

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Νοτοπούλου:

«Το ανεπανόρθωτο πλήγμα που υπέστη το νησί της Σαμοθράκης στην αιχμή της φετινής τουριστικής περιόδου φαίνεται να αψηφά η Κυβέρνηση της ΝΔ και η ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού.

Κανενα σχέδιο για την αποζημίωση των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων του νησιού που ζουν από τον τουρισμό και έχουν πληγεί ανυπολόγιστα λόγω των μαζικών ακυρώσεων και τίθεται πλέον θέμα επιβίωσής τους.

Καμία πρόβλεψη για την αντίστροφη του αρνητικού κλίματος και της αρνητικής δημοσιότητας για την χώρα μας.

Θα ανακοινώσει το υπουργείο Τουρισμού  συγκεκριμένο σχέδιο τουριστικής προβολής μέσω του ΕΟΤ στη Ρουμανία αλλά και σε άλλες ξένες τουριστικές αγορές, για την αντιστροφή του αρνητικού κλίματος και της εκτεταμένης αρνητικής δημοσιότητας, εν μέσω του κύματος ακυρώσεων;

Ποιο είναι το κονδύλι που θα διατεθεί, με ποια μέσα θα γίνει η έκτακτη προβολή και διαφήμιση, και πόσο άμεσα ξεκινά η προβολή,  δεδομένου ότι η τουριστική σεζόν για το νησί είναι πολύ μικρή;

Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση επέστρεψαν από τις διακοπές τους, με ημίμετρα για τους ανθρώπους του νησιού που είναι σε απόγνωση».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ