Σάββατο 20 Ιουλίου 2019
x

ΠΥΡΑ ΟΠΑΔΩΝ ΑΠΟΕΛ:ΠΑΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΡΟΓΚΜΠΑ ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ

Οι υποστηρικτές των «πορτοκαλί» εξαπέλυσαν πυρά για το φιλικό που έδωσε η Νέα Σαλαμίνα με τουρκοκυπριακή ομάδα υπό το βλέμμα του Νίκου Αναστασιάδη.

Πυρά για το φιλικό που έδωσε η Νέα Σαλαμίνα με τουρκοκυπριακή ομάδα υπό το βλέμμα του ΠτΔ, Νίκου Αναστασιάδη εξαπέλυσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ενώ σήμερα συμπληρώνονται 15 χρόνια από την μαύρη επέτειο της δολοφονίας του αγωνιστή Θεόφιλου Γεωργιάδη από το τουρκικό κράτος και την ΜΙΤ.

Σημειώνεται πως στο γήπεδο της Πύλας, στην κοινότητα της επαρχίας Λάρνακας, διεξήχθη χθες μία ιστορική αναμέτρηση ανάμεσα στην ελληνοκυπριακή Νέα Σαλαμίνα και την τουρκοκυπριακή Mağusa Türk Gücü (ΜΤG) υπό την αιγίδα του διεθνή οργανισμού «Peace and Sport» έχοντας την υποστήριξη του «Stelios Philanthropic Foudation» και στρατηγικό συνεργάτη την «Eleven Campaign».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι υποστηρικτές των «πορτοκαλί»:

«Δεκαπέντε χρόνια σήμερα από τη δολοφονία του Αγωνιστή Θεόφιλου Γεωργιάδη από το τουρκικό κράτος και την ΜΙΤ και εχθές ο αρχηγός του δικού μας κράτους να χαριεντίζεται με τον κατακτητή, παίζοντας πάσες με τον Ντρογκμπά, υπό το βλέμμα εκατομμυριούχων και σε ένα γήπεδο όπου βρέθηκαν "αντιμέτωπες" η ιδανική για αυτές τις δουλειές Σαλαμίνα με την "τουρκική δύναμη Αμμοχώστου", έτσι για να μην έχουμε περιθώρια να ξεχνούμε κάτω υπό ποια δύναμη βρίσκονται τα σκλαβωμένα μας εδάφη.

Νοιώθουμε αηδιασμένοι που 25 χρόνια μετά τη δολοφονία του Αγωνιστή και Ελεύθερου Ανθρώπου Θεόφιλου Γεωργιάδη από το τουρκικό καθεστώς, ο ΠτΔ επέλεξε αντί να περάσει να αφήσει δυο λουλούδια στον τάφο του ήρωα, να μεταβεί λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική και σκλαβωμένη έδρα της Σαλαμίνας και να δει τον κατακτητή να παίζει μπάλα με τους αφελείς.

Σύνθημά τους «Peace and Sports», ξεχνώντας πως για να υπάρξει ειρήνη πρέπει να υπάρχει δικαιοσύνη, πρέπει να επιστρέψουν στα σπίτια τους όλοι οι πρόσφυγες, πρέπει να καταδικαστούν οι δολοφόνοι του Θεόφιλου, του Τάσου του Σολωμού και τόσων άλλων Τάσων, και τόσων άλλων Σολομών και τόσων άλλων Θεόφιλων. ΝΤΡΟΠΗ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ