Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ για αντισυγκέντρωση:Δεν μας εκφοβίζουν οι ακροδεξιοί τραμπούκοι

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του δεν εκφοβίζονται από τους ακροδεξιούς τραμπούκους», ξεκαθαρίζει, σε ανακοίνωσή της, το κυβερνών κόμμα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του δεν εκφοβίζονται από τους ακροδεξιούς τραμπούκους», σχολιάζει η κυβέρνηση σε ανακοίνωσή της αναφορικά με την εξαγγελία αντισυγκέντρωσης από την Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης στις Σέρρες, στο πλαίσιο ομιλίας του Δημήτρη Παπαδημούλη.

Μάλιστα, το Μαξίμου πετά το μπαλάκι στον Κυριάκο Μητσοτάκη καλώντας τον «να πάρει σαφείς αποστάσεις από αντιδημοκρατικές ενέργειες και να σταματήσει να επενδύει στον διχασμό και την πατριδοκαπηλία».

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «η εξαγγελία αντισυγκέντρωσης της "Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης" για την ομιλία του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη, στις Σέρρες, αυτήν την Παρασκευή, παραπέμπει σε σκοτεινές εποχές για τη χώρα μας. Οι φασιστικές πρακτικές της στοχοποίησης βουλευτών, των βίαιων επιθέσεων και των αντισυγκεντρώσεων σε κομματικές εκδηλώσεις προσβάλλουν βάναυσα το δημοκρατικό αίσθημα των πολιτών».

Ακόμη προσθέτει ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του δεν εκφοβίζονται από τους ακροδεξιούς τραμπούκους που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν κουμάντο στις τοπικές κοινωνίες της Βόρειας Ελλάδας».

Τέλος το κυβερμών κόμμα καταλήγει αναφέροντας:

«Οι δημοκρατικοί πολίτες ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης θα απομονώσουν αυτές τις πρακτικές. Το ίδιο οφείλουν να κάνουν και όλες οι πολιτικές δυνάμεις. Περιμένουμε από τον Κυρ. Μητσοτάκη να πάρει σαφείς αποστάσεις από αντιδημοκρατικές ενέργειες και να σταματήσει να επενδύει στον διχασμό και την πατριδοκαπηλία».