Skip to main content

Πυρά ΣΥΡΙΖΑ κατά Νασιούλα: Χρησιμοποιεί ένα 10χρονο παιδί για σπίλωση

Κατά του δημοτικού συμβούλου, Ιωάννη Νασιούλα, στρέφεται ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για ανάρτησή του που εμπλέκει το κόμμα με την φερόμενη απαγωγέα.

Για προσπάθειες σπίλωσης του ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας «χωρίς καμία ευαισθησία» την υπόθεση απαγωγής της ανήλικης στην Τούμπα, κατηγορεί τον δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής παράταξης στον δήμο Θεσσαλονίκης, Ιωάννη Νασιούλα, ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, «με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο ακροδεξιός δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής παράταξης στον δήμο Θεσσαλονίκης, Ιωάννης Νασιούλας, διερωτάται αν "η φερόμενη αυτουργός της απαγωγής του κοριτσιού στην Τούμπα" ήταν "υποψήφια δημοτική σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ"».

«Χρησιμοποιώντας μία προσφιλή μέθοδο της παράταξης στην οποία ανήκει, ο ακροδεξιός δημοτικός σύμβουλος, προσπαθεί να σπιλώσει τον ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας την υπόθεση απαγωγής της ανήλικης στην Τούμπα» σημειώνεται στην ανακοίνωση στην οποία προστίθεται:

«Χωρίς δε, καμία ευαισθησία -κάτι για το οποίο δε φημίζεται ο χώρος της ακροδεξιάς- χρησιμοποιεί ένα 10χρονο παιδί, κρατώντας στη δημοσιότητα το περιστατικό, στο βωμό άθλιων πολιτικών σκοπιμοτήτων.  

Θα συμβουλεύαμε τον κ. Νασιούλα, αντί να κατασκευάζει ενόχους ή να τους αναζητεί εκεί που δεν υπάρχουν, να ασχοληθεί με τις κατηγορίες και τα ποινικά αδικήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της ακροδεξιάς και να μην εμπλέκει τον ΣΥΡΙΖΑ με ανυπόστατες κατηγορίες, γιατί κι αυτές είναι ποινικά κολάσιμες».