Skip to main content

Πυρά της ΝΔ Θεσσαλονίκης για την επίθεση στο γραφείο της Νιόβης Παυλίδου

«Θέλουν να δυσφημίσουν την πόλη αλλά οι πολίτες της θα αμυνθούν και δεν θα τους αφήσουν», αναφέρει μεταξύ άλλων η ΝΔ Θεσσαλονίκης

Να μπει ένα τέλος στην προσπάθεια δυσφήμισης του ΑΠΘ και της Θεσσαλονίκης ζητά με ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη χθεσινή επίθεση με αναγραφή συνθημάτων με σπρέι στο γραφείο της καθηγήτριας του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ  Νιόβης Παυλίδου.

«Δεν θέλουν την ανάδειξη του ΑΠΘ, αλλά η Πανεπιστημιακή κοινότητα του μεγαλύτερου Πανεπιστήμιου της χώρας πασχίζει γι αυτό. Δεν θέλουν να γίνει η Θεσσαλονίκη Μητρόπολη της γνώσης και προορισμός έρευνας και πολιτισμού, αλλά η πόλη θα το πετύχει. Θέλουν να δυσφημίσουν την πόλη αλλά οι πολίτες της θα αμυνθούν και δεν θα τους αφήσουν», αναφέρει μεταξύ άλλων η ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Πανεπιστήμιο δεν είναι δικό τους, η τρομοκρατία τους έχει χάσει.

Κάθε προσπάθεια εκφοβισμού, κάθε στοχοποίηση, κάθε ενέργεια τρομοκράτησης, βρίσκει τους πολίτες της πόλης απέναντί τους. Περισσότερο ενωμένους και περισσότερο αποφασισμένους.

Να τελειώνει αυτή η ιστορία δυσφήμισης του Πανεπιστημίου και της Θεσσαλονίκης.

Ένα μήνα μετά τη μέρα της γυναίκας και μία μέρα από τη σημαντική διάκριση του ΑΠΘ ως 14ο παγκοσμίως για τον τομέα κλασσικών σπουδών του, οι γνωστοί κύκλοι τρομοκρατούν σήμερα μία επιστήμονα και κοινωνικό πρόσωπο της Θεσσαλονίκης: Την Καθηγήτρια του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ και πρόσφατα εκλεγμένη στη θέση της Συμπαραστάτριας του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Νιόβη Παυλίδου.

Δεν θέλουν τη διάκριση των γυναικών της πόλης, αλλά οι Θεσσαλονικείς την επιδιώκουν.

Δεν θέλουν την ανάδειξη του ΑΠΘ, αλλά η Πανεπιστημιακή κοινότητα του μεγαλύτερου Πανεπιστήμιου της χώρας πασχίζει γι αυτό.

Δεν θέλουν να γίνει η Θεσσαλονίκη Μητρόπολη της γνώσης και προορισμός έρευνας και πολιτισμού, αλλά η πόλη θα το πετύχει.

Θέλουν να δυσφημίσουν την πόλη αλλά οι πολίτες της θα αμυνθούν και δεν θα τους αφήσουν.