Skip to main content

Πειραιώς: Eκπαιδευτικό πρόγραμμα Digital Marketing in Hospitality

Σκοπός του προγράμματος είναι να μυηθούν οι συμμετέχοντες στη θεωρία, τις στρατηγικές και τα εργαλεία για να αξιοποιούν το διαδίκτυο

Στη διοργάνωση ενός νέου εξειδικευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος SETE Training, για το digital marketing ξενοδοχειακών μονάδων, προχωρά το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) σε συνεργασία με το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Σκοπός του 16ωρου προγράμματος είναι να μυηθούν οι συμμετέχοντες στη θεωρία, τις στρατηγικές και τα εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες του διαδικτύου, προς όφελος της μονάδας τους. Έτσι θα μπορούν να πετύχουν αυξημένες πληρότητες, καλύτερες τιμές, παράταση της τουριστικής περιόδου για τη μονάδα τους, μείωση της εξάρτησης από αλλά κανάλια διακίνησης τουριστών και κατ’ επέκταση αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας τους.

Το «Digital Marketing in Hospitality» θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Δεκεμβρίου 2015 στην Αθήνα, στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη και στις 18 και 19 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες διοργανώσεις σε άλλες πόλεις εντός του 2016. Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη μικρομεσαίων ξενοδοχειακών μονάδων, σε ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και δωματίων, καθώς και σε στελέχη τμημάτων marketing ξενοδοχειακών μονάδων. Για τα μέλη του ΣΕΤΕ το κόστος συμμετοχής επιδοτείται.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιείται με την υποστήριξη της Τράπεζας Πειραιώς στο πλαίσιο του Πειραιώς Tourism 360ο, του ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών για τις μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.insete.gr

http://www.excelixi.org/