Skip to main content

Πειραιώς: Πιστοποίηση EN ISO 9001 για τις πληρωμές ενισχύσεων αγροτών

Η πιστοποίηση ανανεώθηκε κατόπιν διενέργειας ελέγχου από τον ανεξάρτητο Φορέα Πιστοποίησης TUVHellas A.E. (μέλουςτουTUVNordGroup)

Εκ νέου πιστοποιήθηκε η Τράπεζα Πειραιώς κατά το διεθνές αναγνωρισμένο πρότυπο Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ΕΝ ISO 9001:2008.

Η πιστοποίηση αφορά:

⦁    στην ταμειακή διαχείριση και τις μηχανογραφημένες πληρωμές Κοινοτικών Γεωργικών Ενισχύσεων προς παραγωγούς-τελικούς αποδέκτες, οι οποίες σχετίζονται με τις οικονομικές ενισχύσεις του Τμήματος Εγγυήσεων του FEOGA, που καταβάλλονται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων μέσω του αρμόδιου Οργανισμού Πληρωμών (ΟΠΕΚΕΠΕ).

⦁    στη διαδικασία της ένταξης των ενδιαφερομένων στο Πρόγραμμα Πρόωρης Συνταξιοδότησης Αγροτών, την Ταμειακή διαχείριση και τις μηχανογραφημένες πληρωμές των δικαιούχων του προγράμματος καθώς και τους προβλεπόμενους Διοικητικούς και Δειγματοληπτικούς Ελέγχους.

Η πιστοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, ανανεώθηκε κατόπιν διενέργειας ελέγχου από τον ανεξάρτητο Φορέα Πιστοποίησης TUVHellas A.E. (μέλουςτουTUVNordGroup).

Με την ανανέωση της πιστοποίησης, «επιβεβαιώνεται ότι η Τράπεζα Πειραιώς διαθέτει τις ικανότητες να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τόσο στους φορείς πληρωμών όσο και στους δικαιούχους αυτών», καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.