Skip to main content

Μίνι λίφτινγκ στον άξονα της Αριστοτέλους για τα Χριστούγεννα (φωτο)

Υπάλληλοι του δήμου πραγματοποιούν καθημερινά παρεμβάσεις μικρής κλίμακας, προκειμένου να αποκαθιστούν ζημίες σε όλον τον άξονα της Αριστοτέλους.

Πυρετώδεις είναι οι εργασίες από τα συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης στον άξονα της Αριστοτέλους, για τις «Μαγεμένες Γιορτές».

Εκτός από τις προεργασίες, που είναι σε εξέλιξη για τον στολισμό και τη χριστουγεννιάτικη αγορά, υπάλληλοι του δήμου πραγματοποιούν καθημερινά παρεμβάσεις μικρής κλίμακας, προκειμένου να αποκαθιστούν ζημιές σε όλον τον άξονα της Αριστοτέλους.

Σύμφωνα με πηγές από τη δημοτική αρχή, στην πλατεία Δικαστηρίων, όπου στήνεται η χριστουγεννιάτικη αγορά καθώς και στην πλατεία Αριστοτέλους συνεργεία του δήμου προχωρούν σε επανατοποθετήσεις πλακών, πωρόλιθων και κυβόλιθων.


Παράλληλα, κλαδεύθηκαν τα δέντρα και τοποθετήθηκαν νέα στις άδειες δενδροδόχους. Επίσης, αντικαταστάθηκαν λαμπτήρες ενώ βάφτηκαν και οι ιστοί φωτισμού της πλατείας.

Μέχρι στιγμής έχουν βαφεί και οι κολόνες οικοδομών και παρτεριών πρασίνου στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Αριστοτέλους, στο πέταλο της πλατείας.

Υπάλληλοι, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του δήμου, προχώρησαν σε αντικατάσταση των τραβερσών στα παγκάκια και των παρτεριών στον άξονα της Αριστοτέλους, τοποθετώντας και χλοοτάπητα. 

Τέλος, καθημερινός και συστηματικός είναι ο καθαρισμός και το πλύσιμο του άξονα της Αριστοτέλους και των παράλληλων οδών.