Skip to main content

Πυρετός συνεδριάσεων στη ΝΔ Θεσσαλονίκης για τις εκλογές

Η προετοιμασία για την ομιλία Μητσοτάκη την Παρασκευή στο λιμάνι και για την κινητοποίηση του κόσμου για την Κυριακή των εκλογών.

Μπαράζ συσκέψεων στον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος είναι στην κορύφωση της προετοιμασίας για τις εκλογές της 26ης Μαΐου, προσπαθώντας να κινητοποιήσει τόσο τα κομματικά στελέχη, όσο και τον κόσμο, ώστε να κερδίσει τις εντυπώσεις της τελευταίας εβδομάδας και βέβαια την ψήφο των πολιτών.

Ο πυρετός των συσκέψεων άρχισε από χτες το βράδυ, που συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης τα μέλη των επιτροπών εκλογικού αγώνα και της ομάδας νομικής υποστήριξης. Η συνεδρίαση διήρκεσε μάλιστα μέχρι τα μεσάνυχτα.

Αύριο το απόγευμα, επίσης στα γραφεία του κόμματος στη Μιχαήλ Καλού 6 συγκαλείται η μεγάλη κοινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής, της Πολιτικής Επιτροπής, της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, των αναπληρωτών γραμματέων και του συντονιστικού της ΟΝΝΕΔ, με στόχο τον συντονισμό όλων των στελεχών, που οργανώνουν τις εκλογές στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας, τόσο εν όψει της κεντρικής ομιλίας του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη, την ερχόμενη Παρασκευή, όσο και για τις εκδηλώσεις του τελευταίου κρίσιμου τριημέρου και βέβαια για την Κυριακή των εκλογών.

Παράλληλα κυκλοφόρησε και η αφίσα της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης με ομιλητή τον κ. Μητσοτάκη, που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή, στις 8.00' το βράδυ, στην πρώτη προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.