Skip to main content

Πυρκαγιές: Άρης και ΠΑΟΚ έστειλαν μήνυμα στήριξης προς τους πυρόπληκτους

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η ΠΑΕ Άρης έστειλαν μήνυμα στήριξης προς τους πυρόπληκτους αλλά και τους πυροσβέστες που δίνουν μάχες με τις φλόγες

Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης, προς όλους όσους έχουν ζημιωθεί από τις πυρκαγιές, αλλά και τους πυροσβέστες που δίνουν μάχες με τις φλόγες.

Υπενθυμίζεται ότι η Super League Interwetten, ανακοίνωσε ότι στέλνει αγαθά πρώτης ανάγκης και χρήματα, προκειμένου να στηρίξει τους πυρόπληκτους, ενώ και ο Ολυμπιακός έστειλε δύο φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης, προς τους κατοίκους της Εύβοιας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το εξής μήνυμα: "Κουράγιο Ελλάδα! Οι προσευχές μας με τους πληγέντες και τους ήρωες που παλεύουν με τις φλόγες. Προστατέψτε τις ζωές σας, τη φύση και διατηρείστε την ελπίδα ότι ενωμένοι θα ξεπεράσουμε κι αυτό το δράμα".

Και το μήνυμα της ΠΑΕ Άρης ανέφερε για τις πυρκαγιές: "Είμαστε δίπλα σε όλους τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές, αλλά και σε όλες τις επίγειες και εναέριες δυνάμεις που δίνουν τεράστια μάχη στα πύρινα μέτωπα…

Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί μας".