Skip to main content

Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας βραβεύθηκαν για το έργο τους

Στην καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη.

Σε μία λαμπρή τελετή, που έλαβε χώρα στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, για την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας, σήμερα 13 Φεβρουαρίου, η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΥΠΣΠΚΜ), βράβευσε τους πυροσβέστες για τον υψηλό επαγγελματισμό και τον υπερβάλλοντα ζήλο, όπως και για την άρτια υποστήριξη και διαχείριση συμβάντων.

Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν οι συνάδελφοι του Συντονιστικού Κέντρου της ΠΕΚΕ (Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών), του 1ου, 2ου, 3ου και 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, για την κατάσβεση πυρκαγιάς που σημειώθηκε την 22/01/2019, σε 8όροφη οικοδομή στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού 10.



Επίσης τιμήθηκαν οι υπάλληλοι της Π.Υ Σερρών, για την κατάσβεση πυρκαγιάς στις 9/02/2019, σε 5όροφη οικοδομή και την διάσωση 39 ενοίκων, εκ των οποίων και ενός βρέφους, στην οδό Κοσμά Αλεξανδρίδη 1, στις Σέρρες.
 
Στην Τελετή παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Δημήτριος Τσαλής και τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου της ΕΥΠΣΠΚΜ, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΥΠΣ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπηρεσιών Πυροσβεστικού Σώματος) Δημήτριος Σταθόπουλος, ο Συντονιστής Βορείου Ελλάδος Υποστράτηγος Σπυρίδων Βαρσάμης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχος Κων/νος Παχίδης και οι Διοικητές Πυροσβεστικών Σταθμών Θεσσαλονίκης.  
Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρώην Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σπύρος Βούγιας, ο Πρόεδρος Αποστράτων Πυροσβεστών Θεσσαλονίκης Αντιστράτηγος (ε.α) Δημήτριος Φαφούτης και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.