Skip to main content

Πυροβόλησαν με καραμπίνα αδέσποτο σκύλο στο Ρετζίκι

Κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι φρόντιζαν τον ηλικιωμένο αδέσποτο σκύλο, άκουσαν στις 2 τα ξημερώματα πυροβολισμούς και κάλεσαν την αστυνομία.

Σοκ έχει προκαλέσει στην περιοχή του Ρετζικίου το περιστατικό θανάτωσης αδέσποτου σκύλου με καραμπίνα. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα στην οδό Βοσπόρου στο Ρετζίκι.

Κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι φρόντιζαν τον ηλικιωμένο αδέσποτο σκύλο, άκουσαν στις 2 τα ξημερώματα πυροβολισμούς. Όταν αντίκρισαν το ζώο νεκρό κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία.

Στο σημείο κλήθηκε και το Φιλοζωικό Σωματείο "Φροντίζω" Πεύκα, το οποίο καταδικάζει το γεγονός. Σύμφωνα με το φιλοζωικό σωματείο, «λίγους μήνες πριν, στο ίδιο σημείο άγνωστος είχε κάψει το σπιτάκι κατάλυμα του σκύλου».

«Το ζώο ήταν μεγάλης ηλικίας, φιλικό και δεν δημιουργούσε προβλήματα στην γειτονιά».

Από το πρωί κληθήκαν για καταθέσεις ο μάρτυρας που άκουσε τον πυροβολισμό και βγήκε για να διαπιστώσει πως ο σκύλος ήταν νεκρός, καθώς και άλλοι μάρτυρες, κάτοικοι της περιοχής.

Το Σωματείο καλεί όλους τους κατοίκους της περιοχής να μην φοβηθούν και να μιλήσουν αν γνωρίζουν ή είδαν κάτι.

«Τέτοιες πράξεις είναι εγκληματικές και δημιουργούν ανησυχία για το ψυχολογικό προφίλ του " ανθρώπου" που σήκωσε όπλο και πυροβόλησε. Σήμερα θύμα ήταν ο σκύλος, αύριο ίσως κάποιος άνθρωπος. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το ΑΤ Συκεών», αναφέρει το Φιλοζωικό Σωματείο.