Skip to main content

Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο της Κοπεγχάγης – Συνελήφθη ένας ύποπτος (vid)

Η αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός άνδρα που σχετίζεται με τους πυροβολισμούς. Δεν υπάρχει προς το παρόν καμία πληροφορία για τα κίνητρά του

Αρκετοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί στο εμπορικό κέντρο Fields στην Κοπεγχάγη όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Δεν είναι ακόμη σαφές πόσοι άνθρωποι μπορεί να έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί.

Αρχικά η αστυνομία της Κοπεγχάγης σε ανάρτησή της στο Twitter έγραψε ότι αστυνομικοί στάλθηκαν στο εμπορικό κέντρο μετά από αναφορές για πυροβολισμούς.

Λίγο αργότερα η αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός άνδρα που σχετίζεται με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν. Δεν υπάρχει προς το παρόν καμία πληροφορία για τα κίνητρα του δράστη.

Όταν ακούστηκαν οι πρώτοι πυροβολισμοί, περίπου 100 άνθρωποι έτρεξαν να φύγουν από το εμπορικό κέντρο, σύμφωνα με μαρτυρίες τις οποίες επικαλούνται τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία κάλεσε όσους βρίσκονται μέσα στο εμπορικό κέντρο να παραμείνουν εκεί και να περιμένουν την άφιξη των αστυνομικών ενώ ζήτησε από όλους τους άλλους να μην πλησιάζουν στην περιοχή.

Το εμπορικό κέντρο Field’s, στη συνοικία Άμαγκερ, βρίσκεται ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και το διεθνές αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης.