Skip to main content

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Αποσωληνώθηκε ο 68χρονος οφθαλμίατρος

Αποσωληνώθηκε ο 68χρονος οφθαλμίατρος, μετά την επίθεση με όπλο από την πρώην σύντροφό του - Έχει καλή επικοινωνία με το περιβάλλον

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 68χρονο οφθαλμίατρο, που πυροβολήθηκε από την 49χρονη εικαστικό στο Χαλάνδρι, καθώς μετά από δύο χειρουργεία αποσωληνώθηκε. Ο γιατρός έχει επαφή με το περιβάλλον του και η κατάστασή του είναι καλύτερη από το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου. Υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις, διάρκειας οκτώ ωρών, στην ουροδόχο κύστη, στο λεπτό έντερο και τον θώρακα.

«Πάει καλύτερα ο γιατρός. Σε 2-3 μέρες θα ξέρουμε αν ξεπέρασε τον κίνδυνο. Η εγχείρηση πήγε καλά» ανέφερε, μιλώντας στο Open ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Κουκουλίτσιος, Διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς μίλησε στην τηλεόραση του MEGA, αναφέροντας: «Από χθες το μεσημέρι που αποσωληνώθηκε παραμένει σε καλή επικοινωνία με το περιβάλλον και έχει διαύγεια πνεύματος. Θα περάσουν αρκετές ημέρες για να πούμε αν διέφυγε τον κίνδυνο».

Ο 68χρονος έχει πλέον επικοινωνία με το περιβάλλον, ενώ χθες τον επισκέφτηκε η σύζυγός του στο νοσοκομείο.

Όπως είπε ο κ. Κουκουλίτσος, τα τραύματά του εντοπίζονται στην κοιλιακή και θωρακική χώρα, λέγοντας πως τα τραύματα στην κοιλιακή χώρα είναι πιο επικίνδυνα, γιατί επηρέασε τα όργανά του σε μεγάλη έκταση.

Επιπλέον, τόνισε πως ο 68χρονος θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών ή ακόμα και κατά τη διάρκεια του χειρουργείου.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Κουκουλίτσιος, το πρώτο πράγμα που ρώτησε ο 68χρονος ήταν για το παιδί του και μετά ρώτησε για την υγεία του.