Skip to main content

Πισωγύρισμα για τον Άρη, 1-1 με τη Λαμία στο «Βικελίδης» (video)

Οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν αρκετές ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Μπα όμως δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της στερεοελλαδίτικης ομάδας.

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Άρης και Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 12η αγωνιστική της Super League.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην 7η θέση με 17 βαθμούς ενώ αντίθετα οι Φθιωτοί καταλαμβάνουν την 10η θέση με 14 βαθμούς, ισόβαθμοι με τον Ατρόμητο.

Η Λαμία κατάφερε να βρει δίχτυα στο 3’ με τον Τουράμ όμως ο διαιτητής Βρέσκας δεν μέτρησε το γκολ συμβουλευόμενος το VAR καθώς ο σκόρερ ήταν οφσάιντ όταν πήρε τη μπάλα από τον Τιρόνε.

Η σειρά του Άρη για να απειλήσει ήρθε στο 9’ όταν ο Μπρούνο Γκάμα έκανε ωραία κίνηση από τα αριστερά συγκλίνοντας και σούταρε με το δεξί όμως η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Τελικά οι Φθιωτοί ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν καθώς στο 16’ ο Τουράμ από τα δεξιά ξεπέρασε τον Βέλεθ και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Τσιλιγγίρη πετυχαίνοντας έτσι το 0-1.

Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 31’ όταν ο Φετφατζίδης κουβάλησε τη μπάλα και την πάσαρε στον Μπρούνο Γκάμα με τον τελευταίο να γυρίζει προς το κέντρο της άμυνας των φιλοξενουμένων και ο Λάρσον από κοντά νίκησε τον Θεοδωρόπουλο κάνοντας το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους και απείλησαν πρώτη φορά στο 48’ καθώς ο Λάρσον σέντραρε από τα αριστερά και ο Φετφατζίδης πλάσαρε μέσα από την περιοχή με το αριστερό στέλνοντας τη μπάλα εκτός εστίας ενώ στο 61’ και μετά από σέντρα του Μπρούνο Γκάμα, ο Ρος έπιασε την κεφαλιά υπό πίεση αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Θεοδωρόπουλου.

Το συγκρότημα του Μίκαελ Ένινγκ σπατάλησε τη μεγαλύτερή του ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα στο 66’ καθώς ο Ματίγια εκτέλεσε φάουλ, ο Θεοδωρόπουλος απομάκρυνε ασταθώς και ο Μπα πλάσαρε όμως η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του ενώ ο τερματοφύλακας της Λαμίας απέκρουσε στο 68’ με γροθιές και το σουτ του Μπρούνο Γκάμα σε κόρνερ.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Ένινγκ): Τσιλιγγίρης, Σάσα, Κόρχουτ, Βέλεθ, Ρος, Μπα, Ματίγια, Φετφατζίδης (65' Μαντσίνι), Ντιγκινί (65' Μαρτίνες), Λάρσον, Γκάμα.

Λαμία (Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκαρντοβέλι, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Δημούτσος, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο (71' Βασιλόγιαννης), Τουράμ, Τιρόνε (46' Βύντρα), Καραμάνος (86' Σάλιακας), Σκόνδρας.