Skip to main content

Προ των πυλών ο ανασχηματισμός - Ίσως και σήμερα οι ανακοινώσεις

Ο πρωθυπουργός προτίθεται να θέσει εκτός κυβέρνησης ακόμη και κορυφαίους υπουργούς, ενώ αναμένονται μετακινήσεις σε υπουργεία.

Σημαντικές αναμένονται σήμερα οι εξελίξεις στο κυβερνητικό πεδίο, αφού πληροφορίες θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προχωρά έως το μεσημέρι σε ανασχηματισμό του υπουργικού συμβουλίου.

Οι πληροφορίες δεν αποκλείουν αυτό να συμβεί μέχρι αύριο το μεσημέρι- «νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα» είπε άλλωστε σήμερα ο Στέλιος Πέτσας απαντώντας στο σχετικό περί ανασχηματισμού ερώτημα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας χθες  στον ΣΚΑΪ προσπάθησε να παρακάμψει τα σενάρια, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, αφού ούτε τα επιβεβαίωσε, ούτε τα διέψευσε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός προτίθεται να θέσει εκτός κυβέρνησης ακόμη και κορυφαίους υπουργούς, ενώ αναμένονται μετακινήσεις σε υπουργεία αλλά και νέες είσοδοι από τη γαλάζια κοινοβουλευτική ομάδα.

Το πιο πιθανό είναι ότι σήμερα θα κλειδώσουν οι αποφάσεις με στόχο έναν δομικό ανασχηματισμό στην αρχή μιας δύσκολης χρονιάς- όπου συνεχίζεται η μάχη κατά της πανδημίας και ξεκινά το εθνικό εγχείρημα για τον μαζικό εμβολιασμό.