Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021
x

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΡΑΦΙΚ ΤΖΕΜΠΟΥΡ

Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη στον επιθετικός της ΑΕΚ για τις …μπουνιές που έριξε στον Μάρκο Βελλίδη στην Τούμπα.

Ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε πειθαρχική δίωξη στον επιθετικό της ΑΕΚ, Ραφίκ Τζεμπούρ, για βιαιοπραγία κατά του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Μάρκου Βελλίδη, στο ντέρμπι των «Δικεφάλων» στην Τούμπα. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο ΚΑΠ προβλέπει τιμωρία τριών αγωνιστικών.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

"Σας ενημερώνουμε ότι ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκσε δίωξη σε βάρος του Ραφίκ Τζεμπούρ ποδοσφαιριστή της ομάδας ΠΑΕ ΑΕΚ διότι την 11/5/2016 μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑΕΚ στα πλαίσια των play off για το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE και πριν μεταβούν οι παίκτες στα αποδυτήρια, κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, γρονθοκόπησε τον Μάρκο Βελλίδη παίκτη της ομάδας ΠΑΕ ΠΑΟΚ, γεγονός που διέλαθε της προσοχής του διαιτητή του αγώνα. Η παραπάνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 15 παρ.8β του Κ.Α.Π και 10, 34 παρ. 2α του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ".
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ