Skip to main content

Πειθαρχική δίωξη στον Άρη για μη πληρωμή διαιτητών - Τι απαντά η ΠΑΕ

Η ΕΠΟ άσκησε πειθαρχική δίωξη στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ για καθυστερήσεις στις πληρωμές των διαιτητών για τα ματς του Οκτωβρίου.

Πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ Άρης άσκησε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Γιώργος Λαΐνης, και ο λόγος είναι ότι οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να μην κατέβαλαν εμπρόθεσμα τα χρήματα για τους διαιτητές των αγώνων του Οκτωβρίου.

Αν τιμωρηθεί ο Άρης, κινδυνεύει με πρόστιμο ίσο με το ποσό που οφείλει και αν δεν το καταβάλει εντός 30 ημερών από την έκδοση της απόφασης, θα του αφαιρεθεί ένας βαθμός από αυτούς που έχει κατακτήσει στο γήπεδο.

Η ΠΑΕ Άρης τονίζει πως σήμερα πληρώθηκε η διαιτησία του αγώνα της Κυριακής και παράλληλα πέρασε στην αντεπίθεση κατά της ΕΠΟ.

«Δεν υφίσταται κανένα θέμα όσον αφορά τη δίωξη. Η ΠΑΕ Αρης πληρώνει κανονικά τη διαιτησία κάθε αγώνα την εβδομάδα πριν το παιχνίδι και όχι ένα μήνα πριν όπως θέλουν οι κύριοι της ΕΠΟ. Κι έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος», σημειώνουν από τους «κίτρινους» και καταλήγουν:

«Αν το πρόβλημα είναι ο Αρης που οι διαιτητές ήταν επί μήνες απλήρωτοι, τότε ας μας το πουν από την ΕΠΟ να βάλουμε πλάτη. Απορούμε πραγματικά πως ο κ. Θεοφίλου παραμένει στη θέση του όμως. Κάνει επιλεκτικά τη δουλειά του, αγνοώντας σκάνδαλα όπως αυτό με την Travel Plan όπου καταχράστηκαν 3,5 εκατ. ευρώ. Τσιμουδιά για αυτά».