Skip to main content

Πιτσιόρλας: Υποχρεωμένοι να βρούμε εναλλακτικές λύσεις για την ΕΒΖ

Για την τρέχουσα περίοδο θα υπάρξει παραγωγή ζάχαρης καθώς οι παραγωγοί παραδίδουν τεύτλα, επεσήμανε ο αν. υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε εναλλακτικές λύσεις αναφορικά με την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, καθώς η τρέχουσα λύση «έχει χλωμιάσει», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας, ερωτηθείς σχετικά, στη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος του υπουργείου από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τον υφυπουργό Στάθη Γιαννακίδη.

Όπως είπε ο κ. Πιτσιόρλας, για την τρέχουσα περίοδο θα υπάρξει παραγωγή ζάχαρης καθώς οι παραγωγοί παραδίδουν τεύτλα και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση από άλλους επενδυτές (δείτε εδώ).

Εξετάζουμε και είμαστε σε συζήτηση για εναλλακτικές λύσεις για την εξυγίανση της ΕΒΖ, με τη συμμετοχή ιδιώτη επενδυτή και σύντομα θα έχουμε νέα να ανακοινώσουμε, είπε ο κ.Πιτσιόρλας, επισημαίνοντας ότι το προηγούμενο σχήμα δεν υπέβαλε δεσμευτική προσφορά στην καταληκτική ημερομηνία.