Skip to main content

ΠΚΜ: Διεξαγωγή εξετάσεων για απόκτηση βεβαίωσης βοηθού φαρμακείου

Η υποβολή δικαιολογητικών θα γίνεται από τις 20/1 έως και τις 30/1 στις κατά τόπους Διευθύνσεις Υγείας των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι εξετάσεις για την απόκτηση βεβαίωσης επιτυχίας βοηθού φαρμακείου της εξεταστικής περιόδου Φεβρουαρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις θα διεξαχθούν:

- την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου,  στις 9.00 π.μ, για προφορική  εξέταση στην αίθουσα Σεμιναρίων «ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ» στο 2ο όροφο του κτιρίου των Τμημάτων Βιολογίας/Φαρμακευτικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου  Θεσσαλονίκης  και

- την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, στις 9.00 π.μ  για γραπτή εξέταση στην αίθουσα Δ12 στο ισόγειο κτίριο της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου  Θεσσαλονίκης.

Η υποβολή δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στις εξετάσεις θα γίνεται από τις 20-1-2017 έως και τις 30-1-17 στις κατά τόπους Διευθύνσεις Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων και τα δικαιολογητικά θα διαβιβάζονται στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Μ.Ε.Θεσσαλονίκης, Τμήμα Δημόσιας Υγείας.