Skip to main content

ΠΚΜ: Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών

Eργασίες κοπής πρασίνου και αποκομιδής φερτών υλικών θα συνεχίσει να πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεχιστούν έως και την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες κοπής πρασίνου και αποκομιδής φερτών υλικών θα μεταφερθούν από τα ερείσματα στην κεντρική νησίδα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών, στα τμήματα από την οδό Βούλγαρη έως το Λάκκωμα.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν έως και την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 (ή νωρίτερα εφόσον ολοκληρωθούν) κατά τις ώρες 07.00 – 19.00 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Θα αποκλείεται η αριστερή λωρίδα στο ρεύμα εισόδου ή εξόδου, σε βραχύ μήκος και χρονικό διάστημα, σύμφωνα με την εξέλιξή τους.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.