Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020
x

ΠΚΜ: ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ «ΑΓΡΟΤΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ»

Αύριο οι υπογραφές με τους 18 συμμετέχοντες φορείς στην εταιρεία - Θα δώσει το «παρών» και ο πρόεδρος της «Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης» Κ. Κιλτίδης

Στην υπογραφή του καταστατικού της αστικής, μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» θα προχωρήσει αύριο Τρίτη 26 Ιουλίου 2016, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας με τους 18 συμμετέχοντες φορείς στην εταιρεία.

Η «Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» συστάθηκε για την προώθηση, διανομή και προβολή της αγροτικής παραγωγής και των αγροτοδιατροφικών προϊόντων ποιότητας της περιοχής.

Η υπογραφή του καταστατικού της «Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ισόγειο κεντρικού κτιρίου της ΠΚΜ, Β. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), στις 14.00’.

Εκτός από τον Περιφερειάρχη και τους εκπροσώπους των 18 φορέων που συμμετέχουν στην εταιρία, θα παρίσταται ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΠΚΜ Φάνης Παπάς και ο Πρόεδρος της «Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης» Κώστας Κιλτίδης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ