Skip to main content

ΠΚΜ: Κανονικά η κίνηση στο οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής

Κλιμάκια της Π.Ε.Χ. ξεκίνησαν από την επόμενη μέρα την καταγραφή των ζημιών στο οδικό δίκτυο και τις επιχειρήσεις των πληγεισών περιοχών

Κανονικά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, διεξάγεται η κίνηση σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο του νομού Χαλκιδικής, μετά την υποχώρηση των φαινομένων της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή και ιδίως τη Σιθωνία, όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

«Τόσο οι μόνιμοι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες της Χαλκιδικής πρέπει να γνωρίζουν ότι η κίνηση σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο του Νομού διεξάγεται κανονικά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ΠΚΜ, από την πρώτη στιγμή ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος ενημερωνόταν για την εξέλιξη του φαινομένου έχοντας συνεχή επικοινωνία με στελέχη της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Δήμου Σιθωνίας.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα εκτονώθηκαν το βράδυ της ίδιας μέρας αφήνοντας πίσω τους πολλές πληγές, αναφέρει η Περιφέρεια και σημειώνει ότι κλιμάκια της Π.Ε.Χ. ξεκίνησαν από την επόμενη μέρα την καταγραφή των ζημιών στο οδικό δίκτυο και τις επιχειρήσεις των πληγεισών περιοχών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Σιθωνίας κατέθεσε αίτημα να κηρυχτούν οι πληγείσες περιοχές σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.