Skip to main content

ΠΚΜ: Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων στη Βέροια και την Αλεξάνδρεια

Η επόμενη θα πραγματοποιηθεί στις 24 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2020 από την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Συνεχίζεται στους Δήμους Βέροιας και Αλεξάνδρειας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας η διανομή τροφίμων και προϊόντων βασικής υλικής συνδρομής για τους δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τους δήμους και τους κοινωνικούς φορείς της περιοχής.

Η επόμενη διανομή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου και την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 από την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας και το Δήμο  Αλεξάνδρειας, μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας για τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ/ΚΕΑ.

Σημείο διανομής:

1) Για το Δήμο Βέροιας: Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο 3ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Βέροιας-Θεσσαλονίκης (δίπλα στα ελαστικά BRIDGESTONE).
2) Για το Δήμο Αλεξάνδρειας: H διανομή θα πραγματοποιηθεί στο σημείο διανομής ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ (2ο χλμ Αλεξάνδρειας- Σχοινάς).

Ειδικότερα:

Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει τα εξής ξηρά προϊόντα:
   
1. ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ     Τεμάχια 1     Βάρος: 0,5 kg
2. ΡΥΖΙ ΣΥΣΚ.       Τεμάχια 1     Βάρος: 0,5 kg
3. ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΑ    Τεμάχια 1 Βάρος: 1,0 kg
4. ΚΟΡΝ ΦΛΕΪΚΣ   Τεμάχια 1     Βάρος: 1,0 kg
5. ΑΛΕΥΡΙ              Τεμάχια 1     Βάρος: 1,0 kg
6. ΖΑΧΑΡΗ ΛΕΥΚΗ Τεμάχια 1     Βάρος: 1,0 kg
7. ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ        Τεμάχια 1 Βάρος: 0,45 kg
8. ΣΟΥΠΑ ΜΙΝΕΣΤΡΟΝΕ Τεμάχια 1     Βάρος: 0,75 kg
9. ΓΑΛΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Τεμάχια 1     Βάρος: 1,0 kg
10.  ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ       Τεμάχια 1 Βάρος: 1,0 lt

Σύνολο κιλών ανά ωφελούμενο:  8,2  κιλά.