Skip to main content

Πλακιωτάκης: Ξέφραγο αμπέλι η Ελλάδα, ανίκανη η κυβέρνηση

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ πρότεινε τη σύσταση εθνικής ομάδας διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης, με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων

Τη δημιουργία «εθνικής ομάδας διαχείρισης της κρίσης με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων», πρότεινε ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πλακιωτάκης.

«Ξέφραγο αμπέλι η Ελλάδα με τον τρόπο που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση το προσφυγικό. Βρισκόμαστε σε πόλεμο και πρέπει να σταματήσουν οι ενδοκυβερνητικές τριβές καθώς είναι η ρίζα του προβλήματος και χαρακτηριστικό της είναι η συνύπαρξη Μουζάλα και Καμμένου», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» ο κ. Πλακιωτάκης.

«Το ζήτημα της ανασφάλειας το βιώνει ο πολίτης λόγω της αλόγιστης πολιτικής και ανικανότητας της κυβέρνησης να διαχειριστεί τα προβλήματα οικονομίας και κοινωνίας», σημείωσε.

Ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε, τέλος, ότι «η κυβέρνηση πρέπει να πάψει να εθελοτυφλεί καθώς υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας με την παρουσία τούρκων αξιωματικών στην Ελλάδα», υπογραμμίζοντας το ενδεχόμενο ενός θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο και τον ουδέτερο ρόλο που παίζει εξ αρχής το ΝΑΤΟ.