Skip to main content

Πλεύρης για Πολάκη: Αν θέλει να αντιπαρατεθεί με εμένα να αφήσει απ' έξω τη μητέρα του

Στην ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας γράφει ότι η μάνα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση, «ακόμη και εάν ο γιος της το επιδιώκει και τη χρησιμοποιεί»

Απάντηση στον Παύλο Πολάκη έδωσε ο Θάνος Πλεύρης τονίζοντας πως αν θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί του να αφήσει απ’ έξω τη μητέρα του.

Ο υπουργός Υγείας απάντησε μέσω twitter στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης την Παρασκευή εναντίον του με αφορμή την αναμονή της 83χρονης μητέρας του να κάνει PCR test.

Στην ανάρτησή του ο κ.Πλεύρης γράφει ότι η μάνα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση, «ακόμη και εάν ο γιος της το επιδιώκει και τη χρησιμοποιεί», πρόσθεσε πως τελικά η μητέρα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εξετάστηκε, ευχόμενος «οι εξετάσεις να είναι καλές» και ζήτησε από τον Πολάκη «εάν θέλει αντιπαράθεση με εμένα, να αφήσει την μητέρα του απ έξω».

Η ανάρτηση Πολάκη κατά Πλεύρη

O Παύλος Πολάκης είχε επιτεθεί στον υπουργό Υγείας τονίζοντας ότι: «από το νοσοκομείο της λένε πως εστειλες στις 31/12/2021 μια απόφαση με την υπογραφή σου που λέει πως ΜΟΝΟ όσοι είναι για εισαγωγή θα κάνουν μοριακό τεστ στα νοσοκομείο!! Οι άλλοι πρέπει να πανε να κάνουν στα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ. Μόνο που τα ιδιωτικά κέντρα ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!» Μάλιστα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον υπουργό Υγείας να πίσω την συγκεκριμένη εγκύκλιο και πρόσθεσε «αλλιώς, ΕΛΕΕΙΝΕ, δεν θα υπάρχει μέρος στην Ελλάδα να σταθείς για οτιδήποτε συμβεί σε αυτούς τους ασθενείς από την καθυστέρηση της διάγνωσης!».