Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020
x

ΝΑΟΥΣΑ: ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ- ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ Η ΠΕΛΛΑ

Στην έξοδο του δρόμου της Νάουσας έπεσαν βράχια και έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Η Πυροσβεστική μετέφερε σε ασφαλές σημείο δύο άτομα.

Έντονα προβλήματα από τη σφοδρή κακοκαιρία σημειώθηκαν σήμερα, Δευτέρα στη Νάουσα. Εξαιτίας των δυνατών βροχοπτώσεων πλημμύρισαν δρόμοι, σπίτια και καταστήματα. 

Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική μέχρι τις 12 το μεσημέρι δέχθηκε περίπου 20 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων ενώ χρειάστηκε η συνδρομή των πυροσβεστών ώστε να μεταφερθούν από όχημα σε ασφαλές σημείο δύο άτομα, πατέρας και γιος που κινδύνευσαν από την κακοκαιρία.

Ακόμη, η κυκλοφορία διεκόπη στην έξοδο του δρόμου της Νάουσας από πτώση βραχών. Στο σημείο έσπευσαν συνεργεία με μπουλντόζες και απομακρύνουν τους βράχους.

Επίσης με την καταρρακτώδη βροχή δημιουργήθηκε μια μικρή λίμνη στο γήπεδο της πόλης και η τροχαία αναγκαστικά διέκοψε και εκεί την κυκλοφορία.

Προβλήματα έχουν παρουσιαστεί ακόμη και σε πολλές περιοχές της Πέλλας, όπου έχει διακοπεί η ηλέκτροδότηση. 

 

Σύμφωνα με το naousanews.gr, η οδός Κοραή, στην οποία εκτελούνταν έργα οδοποιίας, πλημμύρισε και τα νερά παρέσυραν χώμα και φερτά υλικά, όπως φαίνεται στο βίντεο: 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ