Skip to main content

Πληρώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής οι εργαζόμενοι του ΟΠΕΚΕΠΕ

Καταβλήθηκαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής οι μισθοί στους εργαζόμενους του ΟΠΕΚΕΠΕ και έτσι μπήκε τέλος στο μίνι – θρίλερ.

Καταβλήθηκαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής οι μισθοί στους εργαζόμενους του ΟΠΕΚΕΠΕ και έτσι μπήκε τέλος στο μίνι – θρίλερ που θεωρήθηκε από πολλούς ως η αρχή της στάσης πληρωμών από το ελληνικό δημόσιο.

Πάντως, το υπουργείο Οικονομικών  απέδωσε την καθυστέρηση σε γραφειοκρατικές διαδικασίες. Ειδικότερα, σύμφωνα με το ΥΠΟΙΚ, οι πληρωμές μισθών και συντάξεων του 15πενθημέρου, έγιναν κανονικά στους προβλεπόμενους χρόνους σε όλους τους φορείς του Δημοσίου. Μοναδική εξαίρεση καθυστέρησης σημειώθηκε στη μισθοδοσία των εργαζομένων του ΟΠΕΚΕΠΕ λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών».

Το υπουργείο Οικονομικών ξεκαθαρίζει μάλιστα ότι το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους είχε εγκαίρως εξασφαλίσει και διαθέσει τα απαραίτητα κονδύλια.
«Το θέμα διευθετήθηκε μετά από παρέμβαση του Αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα προς την «ΔΙΑΣ» και σήμερα το βράδυ, θα πιστωθούν οι λογαριασμοί των δικαιούχων», καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.