Skip to main content

Πλησιάζει η ώρα του κατηγορητηρίου για την υπεξαίρεση

Το αμέσως προσεχές διάστημα ο ειδικός ανακριτής, που χειρίζεται την υπόθεση της υπεξαίρεσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης, αναμένεται να ολοκληρώσει τη σύνταξη του κατηγορητηρίου και να αποστείλει κλήσεις στο

Το αμέσως προσεχές διάστημα ο ειδικός ανακριτής, που χειρίζεται την υπόθεση της μαύρης τρύπας των 51,4 εκατ. ευρώ στα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, αναμένεται να ολοκληρώσει τη σύνταξη του κατηγορητηρίου και να αποστείλει κλήσεις στους κατηγορούμενους. Το τελικό πόρισμα της οικονομικής επιθεωρήτριας Αν. Τσεμπερά, για το σκάνδαλο κατατέθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Σήμερα, ο αντιδήμαρχος Διαχείρισης Πόρων και Οικονομικής Ανάπτυξης, Χασδάι Καπόν επισκέφθηκε τον γ’ ειδικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, Κώστα Αλεξίου, που χειρίζεται την υπόθεση του ελλείμματος στα ταμεία του Δήμου. Η συνάντηση έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας του ειδικού ανακριτή, προκειμένου να ενημερωθεί για το εάν προκύπτουν επιπρόσθετα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση υπεξαίρεσης, με βάση τον οικονομικό έλεγχο που διενεργεί η νέα δημοτική αρχή. Ωστόσο, ο κ. Καπόν δεν προσκόμισε νεότερα στοιχεία, τονίζοντας ότι ο έλεγχος απογραφής είναι σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες.