Skip to main content

Πλήθος φορέων και υποψηφίων στην κοπή πίτας της ΟΕΕΘ

Στην εκδήλωση παρευρέθη πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι των επαγγελματικών σωματείων και φορέων της Θεσσαλονίκης, ενώ το «παρών» έδωσαν και πολλοί υποψήφιοι

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της έκοψε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Εμπόρων Ν. Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της ΟΕΕΘ στην Πλατεία Αριστοτέλους. Στην εκδήλωση παρευρέθη πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι των επαγγελματικών σωματείων και φορέων της Θεσσαλονίκης, ενώ το «παρών» έδωσαν και πολλοί υποψήφιοι.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κ. Ιακώβου, τον κεντρικό χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μ. Ζορπίδης, ενώ τον λόγο έλαβαν όλοι οι παρευρισκόμενοι Πρόεδροι επαγγελματικών και εμπορικών Σωματείων Μελών της Ομοσπονδίας.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Ε.Θ. κ. Ιακώβου δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την μεγάλη απήχηση που είχε στον επαγγελματικό κόσμο η σημερινή πολύ όμορφη εκδήλωσή μας. Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί, να ανταλλάξουμε απόψεις και να οργανώσουμε την δράση μας. Δεσμεύομαι πως και το 2019 θα συνεχίσουμε την έντονη συνδικαλιστική μας παρουσία. Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία πρώτα από όλα». 

Μεταξύ άλλων την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Καπνοπώλης Α., ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης κ. Νικολόπουλος Α., ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Π.Ε.Κ.Α.Μ.Θ. και του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Φιλιππίδης Π., πολλά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης αλλά και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Καραγιάννης Ι., οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Αβραμίδης Ε. και Παππάς Θ., Υποψήφιοι Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης κ.κ. Ορφανός Γ., Ζέρβας Κ., Ψωμιάδης Π., ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νεάπολης Συκεών κ. Ζάχαρης Η., Υποψήφιοι Βουλευτές, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.