Skip to main content

Πλήθος κόσμου στην περιφορά της εικόνας του Αγίου Μάμα

Για μία ακόμα χρονιά χιλιάδες πιστοί τίμησαν τη μνήμη του Αγίου που τιμάται στις 2 Σεπτεμβρίου δίνοντας το παρών στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό.

Στην εκκλησία, που βρίσκεται στο χώρο της εμποροπανήγυρης Αγίου Μάμαντος συνέρρευσε από νωρίς χθες το απόγευμα πλήθος πιστών για να παρακολουθήσει τις θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις παραμονή της εορτής του Αγίου, η μνήμη του οποίου τιμάται στις 2 Σεπτεμβρίου.    

Στην περιφορά την εικόνας και στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό παρέστησαν ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μ. Καρράς, οι βουλευτές Γ. Βαγιωνάς, Απ. Πάνας και Κυριακή Μάλαμα, δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου , ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γ. Κουφίδης, ο πρόεδρος της ΑΝΕΤΧΑ Γ. Πασαλής, ο πρόεδρος της ΠΟΞ Γρ. Τάσιος, ο πρώην βουλευτής Β. Βαρδαρινός, εκπρόσωποι στρατιωτικών αρχών, σωμάτων ασφαλείας και πλήθος κόσμου.


Τέλος, το βράδυ στην αίθουσα της ΕΠΟΚΑΜ, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Εμποροπανήγυρης άνοιξαν με το Παιδικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Μάμαντος, το οποίο παρουσίασε χορούς από τη Μικρά Ασία και την Ήπειρο.     

Σήμερα το πρωί, τελέσθηκε ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία λειτουργία.