Skip to main content

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο

Σε συνολικά εννιά συλλήψεις προχώρησε χθες η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη για υποθέσεις που αφορούσαν ληστείες, κλοπές και ναρκωτικά.

Σε συνολικά εννιά συλλήψεις προχώρησε χθες η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη για υποθέσεις που αφορούσαν ληστείες, κλοπές και ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, στη Σταυρούπολη συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν 526 ναρκωτικά δισκία, 4,3 γραμμάρια κάνναβης, 3 δενδρύλλια κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Στον Εύοσμο, συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός ο οποίος νωρίτερα είχε εισέλθει σε ταβέρνα της περιοχής από όπου αφαίρεσε την ταμειακή μηχανή. Εντούτοις, εντοπίσθηκε λίγο αργότερα από περιπολούντες αστυνομικούς και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Ακόμα, δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ, τις πρώτες πρωινές ώρες της παρασκευής συνέλαβαν 27χρονο αλλοδαπό, ο οποίος νωρίτερα την ίδια ημέρα, έθραυσε τζάμι αυτοκινήτου και αφαίρεσε από το εσωτερικό του, ηλεκτρονική συσκευή.

Από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας, συνελήφθη στον Χορτιάτη 24χρονος αλλοδαπός διότι αφαίρεσε τη δίκυκλη μοτοσικλέτα 22χρονου ημεδαπού.

Στην περιοχή της Τούμπας, επίσης αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, εντόπισαν και συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 19 ετών έκαστος, διότι νωρίτερα αφαίρεσαν με τη χρήση σωματικής βίας, από 14χρονο ημεδαπό, το χρηματικό ποσό των 200 Ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Επίσης, συνελήφθησαν στην περιοχή της Ανάληψης τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 44,27 και 19 ετών, διότι με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από 16χρονο αλλοδαπό το χρηματικό ποσό των 50 Ευρώ.

Οι συλληφθέντες των παραπάνω περιπτώσεων θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Τέλος, κατά το προηγούμενο 24ωρο, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν συνολικά 8 άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.