Κυριακή 18 Απριλίου 2021
x

ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ: ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 18 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικης του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός σημείωσε ότι με τα τωρινά επιδημιολογικά δεδομένα δεν πρέπει να ανοίξει τίποτα.

«Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί μπορεί να δούμε τα νούμερα που είπε ο κ. Τσιόδρας, για 1.000 διασωληνωμένους και ίσως και νωρίτερα από το Πάσχα» εκτίμησε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Γιώργος Μπουλμπασάκος, διευθυντής  Πνευμονολογικής Κλινικης του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

«Υπάρχει μια σταθεροποίηση, αλλά στο υψηλό επίπεδο κινδύνου και δεν έχουμε περιθώριο να ξεφύγουμε» τόνισε ο κ. Μπουλμπασάκος αναφερόμενος και στη σημερινή εφημερία του νοσοκομείου που ολοκληρώνεται το μεσημέρι.

Παράλληλα, εμφανίστηκε κατηγορηματικός σχετικά με το άνοιγμα των δραστηριοτήτων.

«Μέχρι τις 18 του μήνα να μην ανοίξει τίποτα σύμφωνα με τα τωρινά επιδημιολογικά δεδομένα», υπογράμμισε, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να ανοίξουν τα μεγάλα μαγαζιά. Σύμφωνα με τον ίδιο εκεί δημιουργούνται συνωστισμοί. «Αντιλαμβάνομαι μόνο το άνοιγμα της Γ' Λυκείου για να μπορούν τα παιδιά να συμμετέχουν στις διαδικασίες για τις εξετάσεις», συμπλήρωσε.

«Δεν χρειάζεται να διακινδυνεύσουμε, όταν τον άλλο μήνα θα έχουμε καλύτερη εμβολιαστική κάλυψη. Ας πάμε με αυτά τα μέτρα, να τα εποπτεύσουμε σωστα αν θέλουμε να κάνουμε ένα «ειρηνικό» Πάσχα, χωρίς μεγάλα προβλήματα», κατέληξε.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ