Skip to main content

Σέρρες: Σοκ από τον θάνατο ζευγαριού στα Ιαματικά Λουτρά - Πνιγμός η πρώτη εκτίμηση (vid)

Ο λουτρονόμος διαπίστωσε ότι οι δύο ηλικιωμένοι δεν ανταποκρίνονταν στα σήματά του και άνοιξε την πόρτα βρίσκοντάς τους χωρίς τις αισθήσεις τους

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος ζευγαριού ηλικιωμένων, 72 και 70 ετών, στα Ιαματικά Λουτρά Σιδηροκάστρου του δήμου Σιντικής, στις Σέρρες, ενώ έκανε υδρομασάζ στις εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ Σερρών, ο θάνατός τους αποδίδεται -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- σε πνιγμό. Ωστόσο, φως στα αίτια της τραγωδίας θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Το ζευγάρι από την Προσοτσάνη Δράμας μπήκε περίπου στις 6:45 σε λουτρό της εγκατάστασης για προγραμματισμένη θεραπεία. Όμως, μετά από μισή ώρα και αφού παρήλθε ο χρόνος προβλεπόμενης παραμονής του ζευγαριού εκεί, ο λουτρονόμος, στο πλαίσιο ελέγχου, διαπίστωσε ότι οι δύο ηλικιωμένοι δεν ανταποκρίνονταν στα σήματά του. Έτσι, άνοιξε την πόρτα και μπήκε στον χώρο, ερχόμενος αντιμέτωπος με το μακάβριο θέαμα: το ζευγάρι δεν είχε τις αισθήσεις του.

Να σημειωθεί ότι η λειτουργία των Λουτρών ανεστάλη έως ότου ολοκληρωθούν οι έρευνες της ΕΛΑΣ.

 

 

Δικηγόρος Λουτρών: Θέλουμε να διαλευκανθεί πλήρως το μοιραίο συμβάν

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της επιχείρησης των Λουτρών Σιδηροκάστρου Αλέξανδρος Παρασκευιώτης, όπως μεταδίδει το infonews24, δήλωσε κατηγορηματικά πως έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και πρόσθεσε: «Περί τις 7:30 το απόγευμα ενημερώθηκα τηλεφωνικά από τον Διευθυντή των Λουτρών Σιδηροκάστρου για το μοιραίο συμβάν. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δυσάρεστο, απρόσμενο και λυπηρό γεγονός. Είναι και για εμάς ένα εντελώς απρόσμενο και αιφνιδιαστικό γεγονός. Δεν έχει ξανασυμβεί αντίστοιχο στα Λουτρά Σιδηροκάστρου. Υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές, όσον αφορά στη λειτουργία».

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Παρασκευιώτης, η επιχείρηση των Λουτρών έχει προχωρήσει στον διορισμό τεχνικού συμβούλου ιατροδικαστή, ο οποίος θα συμμετέχει στη νεκροψία, καθώς υπάρχει εύλογο ενδιαφέρον για τα αίτια του θανάτου, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τα συλλυπητήριά του προς τους οικείους του ζευγαριού: «Θέλουμε να συλληπηθούμε τους οικείους, τα τέκνα του ζευγαριού για το δυστυχές αυτό γεγονός. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι τα λουτρά υποδέχονται καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες, έχουν μια ιστορία, λειτουργούν πολλά χρόνια, χωρίς να υπάρχουν αντίστοιχα περιστατικά και γι’ αυτό για εμάς είναι ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός, το οποίο φυσικά και θέλουμε να διαλευκανθεί πλήρως, προκειμένου να δούμε ποια ήταν τα αίτια».

 

Πηγή βίντεο: Infonews24